Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

AAA+ Partners in Zorg

Uw aankoop, onze zorg. Uw zorgprocessen, zonder zorgen

Moderne aankoop

“Aankoop van backroom naar boardroom brengen, van ‘leverancier van kostenvoordeel' naar ‘business partner’ die marktvoordeel aanlevert.” Gerco Rietveld, aankoopgoeroe..

Lees meer

Samenaankoop

"Als je een beetje beter wilt zijn, wees dan competitief. Als je exponentieel beter wilt zijn: wees dan coöperatief."
William Shakespeare

Lees meer

Patiëntlogistieke processen

"Het woord crisis wordt in het Chinees met twee karakters geschreven. Het ene staat voor gevaar, het andere voor mogelijkheden." John Fitzgerald Kennedy. 

Lees meer

Informatieveiligheid

"Wanneer je het recht hebt om gegevens in te zien, moet je ook de plicht voelen om er vertrouwelijk mee om te gaan." Mariska Asmus

Lees meer

Exclusieve & unieke focus op zorginstellingen

nieuws

Overheidsopdrachten gaan vanaf 2018 allemaal online verlopen via het e-Procurement platform.  Wij zijn er klaar voor … en u binnenkort ook!

Volg onze opleiding e-Procurement voor ondernemingen (e-Notification en e-Tendering) op 20 september 2016 van 9 tot 13 uur. De kostprijs bedraagt 350 euro. AAA+ Partner in Zorg is geregistreerd dienstverlener KMO-portefeuilleOns regsitratienummer is 'DV.O217221'.

 

Bent u benieuwd wat wij te bieden hebben?
Wij bieden praktijkgerichte workshops  van het online FOD platform  e-Procurement - ’e-Notification’ en ‘e-Tendering’ - aan voor zowel ondernemers als aankopers. Maak kennis met onze andere opleidingen en onze gunstige tarieven via het contactformulier.

Een vraag, suggestie of een afspraak ?

Neem gerust totaal vrijblijvend contact op met ons